Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen

PRAKTISCH EN CREATIEF

In deze categorie vindt u een verscheidenheid aan creatieve cursussen. U vindt hier een wisselend aanbod. Voor komend seizoen o.a.: workshops woninginrichting, tuinontwerp, verhalen schrijven, een avond loodpaneel op glas maken en een cursus zelf elektra aanleggen. Nieuw dit seizoen: een cursus Zelf duurzame kleding maken en een schildercursus, geïnspireerd op de stijl en  de technieken van de Italiaanse renaissance schilders.

 

Er zijn vele manieren om creatief bezig te zijn., de een houd van lood op glas of blokprinting, de ander houdt van zelf duurzame kleding maken of fotograferen. De Volksuniversiteit biedt u veel verschillende cursussen en workshops om creatief bezig te zijn.

Lees meer

Voor iedereen die er van houdt om regelmatig zijn huis of tuin te veranderen.

Lees meer

Onder het kopje schrijfcursussen vindt u tips voor het schrijven van kinderverhalen, de cursus storytelling in 12 stappen of u leert waar u op moet letten als u een wikipedioa lemna wil schrijven.

Lees meer

Inschrijven?

Dat kan door de gekozen cursus(sen) toe te voegen aan de winkelwagen en aan het eind het inschrijfformulier in te vullen. Leest u ook even de inschrijfvoorwaarden. Deze vindt u in het hoofdmenu onder het kopje algemeen.