Onlinecursus: Ontdek een nieuw perspectief in je loopbaan

Je kunt opeens geconfronteerd worden met de vraag: ‘past dit werk wel bij mij, welk werk sluit het beste aan bij mijn loopbaanwensen en wat zijn die wensen eigenlijk?’ Ouderen stellen zich vaak de vraag: ‘ga ik nog met plezier naar het werk, ben ik niet te oud om te solliciteren, ga ik door tot in lengte van dagen of stop ik eerder met werken?’ Wat ga je doen? Deze cursus neemt je mee in jouw loopbaankeuzes tot nu toe. Ook komen thema’s als authenticiteit, zingeving en zelfsturing aan bod. Aan de hand van visualisatie-, schrijf-, en onderzoeksopdrachten ontdek je jouw oorspronkelijke drijfveren. Je leert hoe je deze, samen met jouw kwaliteiten en ervaring, kan vertalen naar een nieuw loopbaanperspectief. Deze cursus wordt online via Zoom aangeboden.

Woensdag 7 april 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Marcella) van Megen
Cursus geannuleerd >