Volksuniversiteit Wageningen

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Gezocht: secretaris en creatieveling voor PR

21 januari 2021

Volksuniversiteit Wageningen organiseert jaarlijks ruim 100 activiteiten en er nemen meer dan 1000 cursisten aan deel. Het bestuur bestaat uit 9 enthousiaste vrijwilligers en 1 professional die 3 dagen de administratie beheert. Ieder zet zijn/haar expertise in waar nodig. Samen slagen we er elk jaar weer in om een mooi jaarprogramma te realiseren. Dat is echt teamwork! Een leuke sfeer is daarbij een voorwaarde. Dus heb je een brede interesse en tijd en energie beschikbaar dan ben je van harte welkom.

Lees meer

Online lezingen: De charme van het ouder worden en het geheim van de schildpad

20 januari 2021

De lezing 'De charme van het ouder worden' op dinsdag 2 maart van 14.00-16.00 ur zal via een Zoom meeting worden gehouden. Belangstellenden kunnen zich nog inschrijven. Klik daarvoor op deze link. Ook de lezing 'Het geheim van de schildpad' door verouderingswetenschapper en schrijver David van Bodegom zal via een Zoom meeting worden gehouden.

Lees meer

Emilie van den Brink-Rijtema 25 jaar bij de Volksuniversiteit Wageningen

20 januari 2021

Begin januari was het 25 jaar geleden dat Emilie van den Brink-Rijtema als secretaresse in dienst trad bij het bestuur van de Volksuniversiteit Wageningen. In die kwart eeuw heeft Emilie van den Brink zich intensief ingezet voor de Volksuniversiteit en werd daarmee de stuwende kracht achter het bureau van onze educatieve organisatie.

Lees meer