Gezocht: secretaris en creatieveling voor PR

donderdag, 21 januari, 2021

Volksuniversiteit Wageningen organiseert jaarlijks ruim 100 activiteiten en er nemen meer dan 1000 cursisten aan deel. Het bestuur bestaat uit 9 enthousiaste vrijwilligers en 1 professional die 3 dagen de administratie beheert. Ieder zet zijn/haar expertise in waar nodig. Samen slagen we er elk jaar weer in om een mooi jaarprogramma te realiseren. Dat is echt teamwork! Een leuke sfeer is daarbij een voorwaarde. Dus heb je een brede interesse en tijd en energie beschikbaar dan ben je van harte welkom.

Het bestuur vergadert eens in de drie weken, van september tot mei. Op korte termijn is de functie van secretaris vacant. Van alle bestuursleden wordt verwacht dat hij/zij ook algemene taken op zich nemen, en eventueel voor elkaar waarnemen, mocht dat nodig zijn. De PR functie is naar keuze in te vullen als alleen lid van de PR-commissie of tevens lid van het algemeen bestuur.

Klik hier voor de vacatureomschrijving : bestuurssecretaris en hier voor de functieomschrijving van de vacature PR.